Hej vardag.






(source)

Nu har jag börjat mitt tredje och sista år på gymnasiet. Det känns helt sjukt verkligen. Om mindre än ett år tar jag studenten. Imorgon är det spexfoto (kommer få gå runt i skolan med håret ståendes rakt upp i princip hela dagen - perfekt!) och den enda dagen på hela veckan då vi har lektioner lagda under hela dagen. Vi börjar 8'00 och slutar 16'10. Alla andra dagar har vi en eller två lektioner. Rätt chill ändå.
   Så hur spenderas håltimmar och sovmornar? Hittils med Vampire Diaries... Hur töntigt? Sjukt töntigt. Jag började kolla på det av en enda anledning: Ian Somerhalder. Kom igen, mannen är ju sjukt snygg. Som elak vampyr är han ännu snyggare. Och jotack, jag känner mig sjukt tjejig. Säg att det är okej.

Mallorca!


Stranden precis utanför vårt hotell.


Hotellet sett från stranden.


Johanna & Carro badar för första gången på resan.


Standardlunch: pasta och tomatsås. Här även med riven ost - lyxigt...


Strandpromenaden som vi gick varje kväll. Hur vackert som helst.


Inne på La Diskoteca med två heltrevliga tyskar.


Carro & Johanna shoppade en hel del i Palma. Nu har vi knappt börjat!


Uppe i paradiset hos tyskarna. Vackraste utsikten + tända ljus + rödvin ca. klockan 04.


Efter ett dopp i deras pool med lånade t-shirts och rödvin. (Tröjan jag har är en bandtröja till en av killarnas band - Liedfett.)


En dag på stranden med tyskarna.


Hela gänget! Sista kvällen med dem, de åkte hem dagen efter. (Johanna, Robin, Moritz, Philipp, Joshoua, Carro)


Sista kvällen på Mallorca och godaste maten någonsin. Notan var inte att leka med - dyraste stället på orten + trerätters... Men någon gång ska man unna sig!

Det här är min resa - otroligt kortfattat. Jag kan säga att vår "tidiga" kväll (innan vi skulle till Palma) gick vi hem halv fyra... Det säger väl en del. Vi var ute alla kvällar utom två, hängde med de skönaste människor jag träffat, dansade oss svettiga, åt urgod mat, chillade på stranden och vid poolen, spelade uno på hotellrummet när det var för varmt för att vara ute och lyssnade på pepp musik dygnet runt i princip. Helt underbar resa - troligen den bästa veckan i mitt liv. Jag älskar dessa människor! Stämningen var som en riktigt härlig gruppkram.


500 days of Summer





En av de bästa kärlekshistorierna jag har sett på film. Grymt soundtrack också.

Last friday night...





Stadsfest i centrum och förfest med de bästa hos min vän Martina i fredags - awesome!

Disney


source: weheartit.com

RSS 2.0