Berlin



ph; jag

Tillbaka efter en helg i underbara Berlin, med en mindre trevlig förkylning på halsen. Men en förkylning kan jag leva med, det var värt det. Tre dagar med kyla, regn och blåst - men ändå tre dagar som var bland de bästa på året. Jag och mamma har sprungit runt på julmarknader, museér, gallerior, monument och tunnelbanor, och vi har bott på ett jättebra hotell med underbar frukostbuffé. En bra start på jullovet (som i och för sig inte börjat än) kan man lugnt säga.

Gingerbread for the ginger

ph; jag (förlåt för dåligt ISO-värde)

Framtidsplaner



Okej, så jag har spenderat mycket tid med att tänka idag. Mer än jag brukar.
Jag har tänkt på vad jag vill göra i framtiden, efter studenten, när jag blivit myndig.
- Leta reda på ett jobb.
- Dra en partyresa till Berlin, eller en annan sorts resa till Istanbul eller Tokyo eller New York.
- Flytta hemifrån så jag kan bli vegeterian och laga vilken mat jag vill.
- Börja plugga i Göteborg.

Så långt har jag kommit än så länge. Jag tror till och med jag vet vad jag vill bli, vad jag vill plugga till, men jag tror jag håller det för mig själv ett tag till. Jag har ju ändrat mig hundra gånger det senaste året, så jag hinner nog ändra mig ett par till innan jag ska söka.

Förresten, bilder från finbesöket kommer upp när jag orkar starta min stora dator istället för min laptop som jag använder för tillfället.

I refuse to sink


ph; weheartit

På senare tid har jag börjat tycka om tatueringar mer och mer. Inte stora bilder, och inte i färg, men texter och små symboler är ju faktiskt himla fint. Här ovan ser ni ett par tatueringar som jag tycker är väldigt fina, på olika sätt. När jag inte har något att göra tycker jag om att surfa runt efter bilder på fina tatueringar, och det gör jag antingen på weheartit eller på tattoologist. Så nu har ni att göra på söndag morgon, ifall ni är bakfulla som tusan och inte vill lämna hemmet, eller om ni bara vill låsa in er lite och mjukstarta dagen. Själv kommer jag starta min helg med finbesök från Karlskrona - ytterst trevligt!

Every snowflake's different (just like you)



My Chemical Romance är världens bästa band och de har gjort en låt till ett barnprogram. Behöver jag ens påpeka hur awesome detta är? Jag sitter och ler från öra till öra. Det här gjorde definitivt min morgon, haha. Jag kommer troligen gå och nynna på denna för resten av dagen, och sätta den på repeat så fort jag får tillfälle. Jag måste fixa ned den till mobilen ikväll... Det här är bara för underbart. Det piggar upp lite i filosofiplugget som just nu pågår (fast det är inte överdrivet tråkigt det heller - så länge jag får skriva och tänka själv istället för att lyssna på en lärare som säger saker jag redan vet är det väldigt intressant!).

HARD











ph; screenshots från videon Hard (Rihanna)

Den här låten hade jag på repeat hur många gånger som helst igår kväll. Därmed såg jag också videon ett x antal gånger. Enligt mig är det här en av de bästa videos Rihanna har gjort (mena, den rosa stridsvagnen - hur ball?), tillsammans med We Found Love (senaste singeln), och kanske Disturbia. Dock är ju många av hennes videos väldigt snygga... Haha.

Jag hade förresten religion idag, och jag kom på mig själv med att bli glad när jag kom på att det var den lektionen vi skulle ha. Jag har alltid, så länge jag kan minnas, ogillat religion som skolämne. Kanske har det att göra med att jag kommer från en familj som är väldigt vetenskapligt lagd. Hur som helst, så har det tydligen förändrats nu sista året på gymnasiet. Den troligaste anledningen till detta är att min religionslärare är helt sinnessjukt bra. Hon är rolig och trevlig, och dessutom helt innördad på religion, så hon kan en massa småsaker som hon flikar in här och var. Det spelar liksom ingen roll att hon ger oss tusen uppgifter, för hon lyckas på något vänster få mig att tycka att det är intressant. Nu vet ni det också, haha.


RSS 2.0