Smink och sånt

En liten sminktutorial på hur jag fixar mitt smink... Eller nåt.
Ps. Don't judge.

Christeric

ph; christeric.com

Bara en liten video

Den här gjorde jag för ett tag sen, och jag tänkte att "varför inte ladda upp den på bloggen?". En liten film om ett litet par i Vampire Diaries; en serie som ni nog vet att jag tycker om... Jag har gjort flera videos om serien, men detta är en av de jag är mest nöjd med. Hittils. Men nu har jag skaffat ett nytt videoredigeringsprogram, så troligen kommer det bli bättre nu, haha. Dock har jag inte riktigt lärt mig det än, så det går inte så fort, men jag jobbar på det.
Filmen är för övrigt Jeremys och Vikis relation i kortform, ungefär. Jag vet att det upprepar sig en del, men antalet scener med de två är inte speciellt många... Men det är en fin och sorglig liten kärlekshistoria, i alla fall. Förhoppningsvis bättre än Twilight... ;)

Kläder

ph; jag
Varsågoda, två skitfula bilder på två skitfina plagg från MQ. Vet inte om ni minns, men för ett tag sen skrev jag ett inlägg om rymdmönstrade kläder och hur fint det är. Häromdagen snubblade jag alltså över (snarare gick in i, men ändå) en tröja som var just rymdmönstrad. Jag blev lycklig, provade den, blev ännu lyckligare och köpte den. Vad gäller byxorna såg jag dem när jag var inne en snabbrunda i affären med pappa, och då tänkte jag "när ska jag ha dem och vad ska jag ha dem till och vill jag verkligen ha dem?". Ett par dagar senare fick jag ett ryck och gick och köpte dem. Jag menar, jag måste ju ha ett par silvriga byxor. Så är det bara. Så nu finns dessa alltså i min garderob, och jag är lycklig över det.

Jesper Rönndahl och Emil Jensen

ph; jag
De här två herrarna (Emil Jensen och Jesper Rönndahl) gästade Palladium igårkväll, och jag var givetvis där för att visa mitt stöd. Eller något. Det var himla bra i alla fall! Bättre onsdagkväll får man leta efter. En hel del skratt och eftertanke, både vad gällde Emil och Jesper; men musiken kom ju helt och hållet från Emil - givetvis.

Hårfint / fint som snus

ph; jag
Varsågoda, en bättre (och överredigerad) bild på hur håret ser ut nuförtiden. Det ser ut ungefär som jag velat att det ska se ut i fyra år; baraba-ba-ba - I'm loving it!
Ikväll ska jag titta på Emil Jensen och Jesper Rönndahl när de säger skämt på Palladium, och mer uppdatering kommer imorgon eller någon annan dag.

Gingern blev brunett och brunetten blev ginger

ph; jag
Den här helgen var Antoine här och hälsade på mig (och mina vänner!). Woho! Han kom på fredagkvällen, och följde med mig till Johanna där folket hade förfest innan de skulle ut. Dock är varken jag eller Anto myndiga ännu, så vi gick snällt hem när de istället åkte in till stan. Men det var trevligt det med, för vi såg det senaste avsnittet av Vampire Diaries (han är den enda jag kan dela mitt obsession med vad gäller den serien, ungefär) och jag dog över Caroline/Klaus-scenen som jag har väntat på i evigheter. På lördagen åt vi pannkakor till frukost, och sen hjälptes vi åt att skjuta folk i tv-spel och gick runt i centrum och köpte kläder och hårfärg. Senare på kvällen fick mamma och pappa massa gäster, vilket innebar att vi fick klä upp oss och gå runt och servera nötter och chips samt skåla i champange, och dessutom äta fondue för oss själva i köket för att vi inte fick plats tillsammans med de andra. Dagen avslutades med 'X-men First Class'... Töntar som vi är. Idag har vi färgat mitt hår väldigt rött (mer rött än vad som syns på bilden), spelat ännu mera tv-spel, lagat och ätit lunch och sagt farväl på tågstationen.
Den korta versionen: jag har haft en eminent helg tillsammans med min pojkvän.

Every snowflake's different

ph; jag
När jag skulle gå och lägga mig för någon natt sedan tittade jag ut och såg att det snöade. Jag tänkte "oh, jag vill fotografera!", så jag hämtade min kamera och smög ut typ mitt i natten. Ganska fint ändå, tycker jag.
Snart börjar skolan, men det är okej, och snart kommer Antoine upp och hälsar på mig, vilket är fint. Nu ska jag fortsätta knapra mörk choklad och försöka ta itu med de där uppsatserna som väntat lite för länge.

Every single girl should embrace their inner freaky freak

Häromdagen såg jag en film (Honey 2) där en koreografi till den här låten visades, och jag fastnade direkt för den. En av värlens bästa danslåtar. Jag kan typ inte sitta still när jag hör den! Jag har också funderat på att börja dansa igen - jag blev så himla sugen när jag såg filmen. Visst kommer jag troligen aldrig bli lika bra som de är - men spela roll? Det är ju askul att dansa, och det är fantastiskt häftigt med folk som kan det. Så kanske kan jag hitta någon dansgrupp någonstans där jag passar in. Vi får se!

RSS 2.0